Dovlecei umpluti cu cus-cus in sos de rosii

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2010 | 10923 vizualizari

COMENTARII (34)

nadina73 1

17.10.2010, 23:02

super medima bucur ca ti-au placut5f

Adinuta 1

18.10.2010, 10:03

am pus-o la favorite si o incerc pare foooarte bunaaa

epurasha2bb 1

18.10.2010, 11:54

beton!5f!

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 18:01

Kamy.......hahaha.................

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 18:01

tare buni nadina.................

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 18:01

Adinuta, mie mi-a placut tare mult...................

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 18:02

Epu..............................multumesc...............

lilik 1

18.10.2010, 19:42

ce frumosi ti-au iesit

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 20:06

si ce buni au fost lilik................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco