Dovlecei pane

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 5 Sep 2012 | 4334 vizualizari

COMENTARII (21)

Cris2711 1

05.09.2012, 13:08

iar ai gatit ceva bun?

MotanLaOale 1

05.09.2012, 13:26

bun bun

Bya Ralu 1

05.09.2012, 13:30

am gatit ce aveam prin casa cris,ma bucur ca iti place
motan multumesc frumos

Cris2711 1

05.09.2012, 13:36

Bya Ralu 1

05.09.2012, 14:02

Georgiana78 1

05.09.2012, 16:45

Usor si bun! Place!

Lau 1

05.09.2012, 16:48

bun

jolygina 1

05.09.2012, 20:15

ii ador

Rocsi 1

05.09.2012, 20:23

Si mie imi plac!

Bya Ralu 1

05.09.2012, 21:52

e bine ca sunt pe placul tuturor!

alinutzika 1

05.09.2012, 22:08

ii ador

lilik 1

05.09.2012, 22:44

buni si pt o gustare

Bya Ralu 1

05.09.2012, 23:01

alinutzika vino la o portie
lilik asa este,eu i-am papat la cina!

merlin 1

06.09.2012, 08:03

sunt excelenti, mai ales reci, eu ii dau ca pe snitele intai prin faina si apoi prin ou, sunt buni oricum, pentru economie de timp putem taia dovleceii pe lung. Daca folosim o masina de taiat paine, ii vom obtine cu grosime constanta, cca. 4-5 mm.

Bya Ralu 1

06.09.2012, 09:37

asa e merlin

adry88 1

06.09.2012, 11:09

Bya Ralu 1

06.09.2012, 11:58

Sim0na 1

06.09.2012, 14:07

preferatii mei!

Bya Ralu 1

06.09.2012, 18:31

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:16

Bya Ralu 1

09.09.2012, 23:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]