Dovleac cu curry Kotanyi

de Mitinita in Mancaruri de legume, 7 Mai 2011 | 3027 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

07.05.2011, 22:09

deci te bagi la concurs

aziz 1

07.05.2011, 22:10

Mitinita 1

07.05.2011, 22:15

ina,pai daca-i cu intrebari incuietoare cum sa nu si mai si invat una alta

Ramonica 1

07.05.2011, 22:22

Lau 1

07.05.2011, 22:34

bunnn

Mihaela11_jo 1

07.05.2011, 22:40

Delicios

mirela0911 1

07.05.2011, 22:43

imi place dovleacul dar cu curry nu am mancat niciodata

Mitinita 1

07.05.2011, 22:48

mirela,azi am incercat si eu ptr prima oara. E bun,curryul de la Kotanyi e mai mult dulceag si nu e iute deloc.

Anamaria7 1

07.05.2011, 23:13

avem si noi dovleci in pivnita si se strica ne-am cam saturat

Mitinita 1

07.05.2011, 23:22

am pus restul la congelat am vazut un flan super in Cartea regala de bucate,de abia astept sa-l incerc

LUK 1

08.05.2011, 17:04

deci e dulceag curry

Mitinita 1

08.05.2011, 17:28

luk,amestecul asta e mai dulceag...tu tot kotanyi ai?

adry88 1

26.05.2011, 15:56

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartă cu roşii, dovlecei şi caşcaval