Doua variante RAPIDE de supa de peste

de Cristi Roman in Peste, 4 Dec 2010 | 8358 vizualizari

COMENTARII (12)

diaconta 1

05.12.2010, 00:11

iti las doar furculitele,eu nu mananc peste,dar arata bine

nadina73 1

05.12.2010, 03:37

Felicitari din tot sufletufoarte adevarat ,avem ce invata de la asa un Maestru bucatarretatele sant la favo si binenetels las si

marcela1979 1

05.12.2010, 07:02

PapaBun 1

05.12.2010, 12:32

Multumesc mult de tot
.

tanyapatap 1

05.12.2010, 13:44

giuliana 1

06.12.2010, 08:00

MotanLaOale 1

06.12.2010, 10:44

Ligia Bxl 1

06.12.2010, 11:11

Teo 1

06.12.2010, 21:10

imi place cum arata ! tocmai vream sa cer o portie, dar ai anuntat de la inceput numai 2 portii...!

Cris2711 1

11.12.2010, 12:16

papabun,ma bucur ca te-am gasit ,imi plac mult retetele tale

Panacris 1

07.12.2011, 15:17

, Treba cu uleiul pus la sfarsitul supei/ciorbei, am descoperit/o ieri intr-un regim alimentar pentru cei cu tensiunea arteriala mare!

Cristi Roman 1

07.12.2011, 15:46

da, mie-mi place mult mai mult asa, chiar daca nu am pb cu tensiunea, insa nu mai am chef sa prajesc legumele inainte, asta e o metoda de care vreau sa mai scap. multumesc mult.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Trunchi de grenadier invelit in bacon