Doboș

de Rita Ilies in Torturi, 17 Dec 2013 | 16243 vizualizari

COMENTARII (46)

Lau 1

18.12.2013, 08:58

ce fain arata

_Alina_ 1

18.12.2013, 09:17

Superb!

Rita Ilies 1

18.12.2013, 10:08

Vă mulțumesc mult!

MotanLaOale 1

18.12.2013, 11:04

Rita Ilies 1

18.12.2013, 11:42

Alexandra Burz 1

18.12.2013, 15:21

deliciu....la favorite cu el

Rita Ilies 1

18.12.2013, 15:42

Mulțumesc frumos!

mihaelam90 1

18.12.2013, 18:58

LUK 1

18.12.2013, 21:03

am salvat si eu reteta..nu stiu cand ma voi incumeta sa l fac dar e bine pus la pastrare

Rita Ilies 1

18.12.2013, 21:49

simona72 1

19.12.2013, 20:09

MonaMimi 1

20.12.2013, 10:17

Raluca57 1

02.01.2014, 21:59

pozele sunt adorabile, mare bucurie sa le impartasesticu noi!! cred ca tortul este o minune, imi fac curaj sa il incerc. Raluca

Rita Ilies 1

02.01.2014, 22:08

Baftă, Raluca! Îți stau la dispoziție pentru întrebări.

Alexandra Burz 1

08.01.2014, 08:35

Rita Ilies 1

08.01.2014, 09:56

danakarin 1

15.01.2014, 07:52

Am sa " fur" reteta asta, mi se pare exceptionala! Doar ca ...va trebui sa fac 100 sa-mi iasa asa glazura!

Panacris 1

15.01.2014, 08:22

Delicios!

Rita Ilies 1

15.01.2014, 12:28

Dana, totul ține de zahăr. Și nu mă refer neapărat la calitate pt că am cumpărat zahăr scump, care când am început să-l caramelizez s-a înnegrit efectiv. Și nu l-am uitat pe foc, nici nu l-am lăsat prea mult... Baftă!

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 13:14

delicios

babi5 1

13.10.2014, 06:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos