Desert rapsodie de vara

de Ancutsa in Prajituri, 10 Iul 2019 | 2153 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

10.07.2019, 14:00

Rahela Velicu 1

10.07.2019, 14:03

RODIMUR 1

10.07.2019, 14:33

O rapsodie pe gustul meu...!

mirela0911 1

10.07.2019, 14:49

Andra_Constantinescu 1

10.07.2019, 15:06

Yammy!

Ancutsa 1

10.07.2019, 17:03

Va multumesc mult!

laura_n 1

10.07.2019, 18:11

Anca, ce gust a avut? Nu a fost prea intens gustul de matcha?

madi_marin 1

10.07.2019, 18:58

Interesant!

Rocsi 1

10.07.2019, 20:02

Nu stiu cum este matcha la gust, pentru ca nu am folosit niciodata, dar prajitura este tare faina!

Merisor 1

10.07.2019, 20:31

Nici eu nu stiu cum este matcha...

Ancutsa 1

10.07.2019, 21:31

Laura, in blat nu este o problema, nu se simte, doar pe deasupra cand pudrezi se simte gustul mai intens. Dar poti sa il amesteci cu zahar pudra daca vrei doar sa pudrezi. Oricum, per ansamblu, cand musti din prajitura, gustul e complex, nu te deranjeaza.

Ancutsa 1

10.07.2019, 21:32

Madi, ma bucur ca iti place!

Ancutsa 1

10.07.2019, 21:34

Multumesc frumos, Rocsi!
Rocsi, Merisor, e un pic amarui la gust, dar daca vrei sa colorezi o crema de mascarpone cu frisca si mai pui si ciocolata alba, va balansa dulcele de la celelalte, plus ca obtii o culoare naturala. Eu am facut ornamente din ciocolata alba si nu s-a simtit deloc gustul amarui, la fel si cu turmericul.

Gherca Daniela 1

11.07.2019, 15:49

Ancutsa 1

13.07.2019, 21:43

Daniela,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilie