Desert prajitura Kati

de Criss in Prajituri, 16 Ian 2011 | 77600 vizualizari

COMENTARII (46)

Criss 1

16.01.2011, 16:23

Mitinita, prajitura asta provine de la o unguroaica cica. Si cum eu sunt jumi-juma, a iesit ceva.

Mitinita 1

16.01.2011, 16:33

ma gandeam eu ca-i ungureasca ,si ele-s pricepute tare. Eu-s de la Csikszereda

mihaelar63 1

16.01.2011, 18:40

foarte gustoasa prajiturica exista si intr-un caiet de-al meu vechi, eu nu am facut de vreo 20 de ani . Kati ast a a facut ravagii prin Ardeal http://www.trilulilu.ro/ar05vtm/a4f92c9a61b4af

Criss 1

16.01.2011, 18:43

Mitinita, eu ma trag din mama unguroaica si tata moldovean.

Criss 1

16.01.2011, 18:44

Merci Mihaela.
Uneori e bine sa mai scoatem vechiturile dela naftalina.

RuxyRux 1

16.01.2011, 20:04

Oauuu Criss...cata munca...si ce minunatie!

Criss 1

16.01.2011, 21:39

R$uxy, multumesc.
Sa stii ca nu e chiar atat se multa munca cu ea. Oricum rezultatul e pe masura asteptarilor.

onuta 1

16.01.2011, 22:24

numai minunatii aici

Teo 1

16.01.2011, 22:46

eu am retea de la o timisoreanca, mi-a placut , e un deliciu !

corina241 1

16.01.2011, 23:33

este celabra prajitura aceasta de pe vremea cand eram mica si atat de bunnnnaaaaa

mamaieelena 1

17.01.2011, 10:51

Criss 1

17.01.2011, 12:27

Onuta, mamaie, Teo, Corina, va multumesc mult.

Alexandra Elena 1

26.04.2012, 23:46

KATHERINE 1

11.12.2012, 13:49

Foarte buna prajitura aceasta,am facut-o in vara trecuta cu visine proaspete,am pus si stafide in umplutura,mi-a iesit tare buna si aspectuoasa...

miri2ro 1

12.12.2012, 20:47

cum adica "foaia zdrobita"?

deyutzky 1

12.12.2012, 21:05

KATHERINE 1

07.01.2013, 19:22

Miri2ro,"foaia zdrobita" inseamna una dintre foi care se va zdrobi cu ajutorul unui sucitor,eu personal am dat-o prin masina,am macinat-o alaturi de biscuiti.

MOKUSKA 1

17.02.2014, 17:59

Una dintre prajiturile mele preferatele

Criss 1

18.02.2014, 09:08

RachelaBoc 1

13.10.2017, 01:22

Întrebare de începător : foile ar trebui sa fie mai crocante sau mai moi? Mie mi-au ieșit mai crocante. Adevărul e că cea folosită pt cremă am făcut-o mai groasă decât cele două folosite la prăjitură. Le-am însiropat dar nu am obținut o schimbare majoră. Făceam prăjitura acum 15 ani dar nu îmi mai amintesc detaliile 😬. Merci pentru ajutor.

Criss 1

15.10.2017, 10:02

Foile sunt mai crocante, dar a doua zi se inmoaie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Trunchi de copac