Desert mucenici "ambitiosi"

de Bucataras Monica in Dulciuri, 8 Mar 2015 | 3456 vizualizari

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

08.03.2015, 18:08

Bucataras Monica 1

08.03.2015, 19:47

MotanLaOale 1

08.03.2015, 19:48

Bucataras Monica 1

08.03.2015, 19:50

Rocsi 1

08.03.2015, 20:51

Bucataras Monica 1

08.03.2015, 20:53

Puupp.

encike85 1

10.03.2015, 17:48

hmmm foarte buni
Mie mi-a atras atentia insa si "decorul"....imi spui cum ai gatit porumbul?

Bucataras Monica 1

15.03.2015, 19:34

L-am spalat in 3 ape,l-am scus si l-am lasat la inmuiat in alta apa timp de o ora,apoi l-am pus la fiert cu un praf de sare,se lasa la fiert 3 ore la oala obinuita,iar la cea sub presiune o ora. Dupa fierbere,se scoate si se scurge si se amesteca cu zahar si cu esente. Sa ai spor. Astept pozici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu iaurt si nuci