Desert eclere

de laura_n in Prajituri, 5 Feb 2015 | 44717 vizualizari

COMENTARII (34)

Bunica 1

05.02.2015, 15:01

E dragoste mare cu eclerele,ce mai chinchi,chinchi nu glumă!))

laura_n 1

05.02.2015, 15:03

Buni, va pup cu drag!

MotanLaOale 1

05.02.2015, 15:06

bune bune

Bunica 1

05.02.2015, 15:08

Și eu

Dya Daniela Andrei 1

05.02.2015, 15:09

M-ai "terminat" cu astea!

anca_rm 1

05.02.2015, 15:21

ce-mi plac

Oana 1

05.02.2015, 15:22

Si pe mineee

reisnaor_2006 1

05.02.2015, 15:28

delicioase

diaconta 1

05.02.2015, 15:28

ce multe ai facut,deci ne imparti si noua

Lau 1

05.02.2015, 15:44

ce pofta mi-ai facut

simona72 1

05.02.2015, 15:47

Is alea de la cofetarie nu? Sunt preferatele lui Bogdan...

Bya Ralu 1

05.02.2015, 15:51

Hmmm cum arata

cristeena20 1

05.02.2015, 16:06

Oh da, poza asta m-a lasat cu insomnii!!1 vai ce bine arata!!!minunate. Eu zic ca ti-au iesit perfecte!!

Mitinita 1

05.02.2015, 16:34

te-ai gandit la fiecare si ai adus destule

Corinuta 1

05.02.2015, 16:39

Tare-mi plac!

Alina26 1

05.02.2015, 16:44

Ce bine arata! !!!

Georgiana78 1

05.02.2015, 18:17

foarte bune ! Te pup cu drag!

RuxyRux 1

05.02.2015, 18:57

Ce sa mai spui decat...EXCEPTIONALE! Le adoooor!!! Lauriciule drag

T I M E A 1

05.02.2015, 18:59

din astea mananc ca o nesimtita ) sunt dependenta de eclere si cremsnit si de tot ce e cu crema din asta ) : x Iar ale tale arata perfect

Irina 1

05.02.2015, 21:11

Hei, Laurici! Dar ce-avem noi aici? M-ai facut o pofta de eclere...si eu ce ma fac cu ea? Tot zic de o vreme sa incerc si eu sa fac eclere, uite asa poate ma mobilizez si eu.

Rocsi 1

05.02.2015, 21:38

Eclere as servi oricand si la orice ora

Criss 1

06.02.2015, 05:38

Xandrinne 1

06.02.2015, 09:37

Sylvia 1

06.02.2015, 10:42

bravo Laura e perfect facut aluatul de eclere cu unt nu ulei, ai batut ouale inainte sa le pui esti experta . Sa iti vand un tips cu aluatul , de unde stii daca este gata , ma refer la cantitatea de oua care poate sa difere in functie de marimea lor. Aluatul il amesteci spre final cu o spatula ( maryse de ex ) cand ridic aluatul cu spatul trebuie sa curga si sa faca un V , asta e semnul ca are consistenta perfecta. te pup si bravo inca o data sunt superbe !

mirela0911 1

06.02.2015, 15:04

Excelente sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Eclere cu vanilie