Desert cu ciocolata si capsuni

de Corinuta in Prajituri, 10 Iul 2011 | 22934 vizualizari

COMENTARII (98)

Maria68 1

11.11.2012, 10:24

Minunat!!!!!

Corinuta 1

11.11.2012, 10:49

angyb 1

11.11.2012, 12:23

Corinuta 1

11.11.2012, 13:32

drkata 1

04.04.2013, 20:30

Arata foarte bine si as vrea sa l fac numai va rog spuneti mi si mie ce fel de branza se foloseste, multumesc

Corinuta 1

05.04.2013, 12:12

Multumesc! Am folosit branza dulce de vaci.

Tuxedo 1

06.04.2013, 22:34

arata super mega ultra!

Valclaudia 1

10.07.2013, 06:40

Doamneee ,Corino! Arata MI-NU-NAT!!!

Corinuta 1

10.07.2013, 08:45

Multumesc Clau, a fost si foarte bun!

nilgun 1

07.09.2013, 22:35

minunat

Gabrielle_Gabi 1

07.09.2013, 23:11

Ce minunatieeee !

Luiza93 1

08.09.2013, 00:51

Poti sa-mi spui te rog ce fel de branza ai folosit?.. Tare mult doresc sa fac si eu aceasta reteta(ca si multe altele incercate), numai ca am o nelamurire in privinta branzei. Multumesc! Iar site-ul este de nota maxima. Multumesc inca o data !

nadea68 1

08.09.2013, 09:02

super buna !!!

bursuc24 1

08.09.2013, 10:11

Luiza93 eu am facut tortul cu mascarpone

Corinuta 1

08.09.2013, 12:02

Multumesc Nilgun!

Corinuta 1

08.09.2013, 12:03

Gaby, esti tare draguta!

Corinuta 1

08.09.2013, 12:04

Luiza, am folosit braza slaba de vaci pe care am mixat-o cu smantana cu mixerul vertical pana a devenit cremoasa. Daca gasest,i poti folosi crema de branza (gen Philadelfia) care nu mai trebuie mixata cu smantana.

Corinuta 1

08.09.2013, 12:05

Nadea, multumesc scumpo!

Luiza93 1

08.09.2013, 22:09

Multumesc frumos de ajutor (Corina & bursuc24) de abea astept sa o incerc . Multa sanatate si la cat mai multe retete bune

Corinuta 1

08.09.2013, 22:34

Multumesc Luiza, iti doresc spor la treaba si sper sa-ti placa!

hpsin666 1

13.12.2013, 16:26

salutare tuturor
cum ati reusit sa integrati biscuitii in doar 100gr de unt? e prima mea reteta si nu am reusit decat cu 200gr unt. e gresit? acum e la frigi. sper sa iasa bun. nu de alta dar este cadoul meu pt o persoana scumpa si nu as vrea da dau gres.
multumesc

diaconta 1

13.12.2013, 16:45

Hpsin666,cred ca nu-i nimic gresit daca ai considerat ca e nevoie de mai mult unt,asta depinde si de biscuitii folositi.
Si eu folosesc mai mult unt decat alte persoane pentru biscuiti.
Ideea e sa nu fie baza de biscuiti prea moale si sa-ti sustina crema.
Sper sa reusesti sa impresionezi acea persoana draga cu desertul,cu siguranta va aprecia efortul daca nu va iesi chiar perfect.

Ancutsa 1

20.05.2020, 15:44

Arata tare bine!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Eclere cu ciocolata si cafea