Desert cozonac imbatat cu coniac

de Constelatialeu in Dulciuri, 28 Mai 2020 | 9256 vizualizari

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

28.05.2020, 00:31

Cam betivan

Constelatialeu 1

28.05.2020, 00:33

Motanel, e betivan de 5 stele...

MotanLaOale 1

28.05.2020, 01:30

De 7 stele era mai bun )

katty 1

28.05.2020, 07:13

Cred ca cel mai simplu era ca domnul Costel sa-si ia Alexandrionul inapoi, caci am obosit citind ..bagam cozonacul la frigider... il scoatem,,si tot asa. Practic ne plimbam cu el prin casa pana e gata.

mihaelar63 1

28.05.2020, 07:19

Multumim lui Costel Fara el nu vedeam noi cozonac betiv

deyutzky 1

28.05.2020, 08:10

Fain cozonac!

Constelatialeu 1

28.05.2020, 08:21

Motanel ,la 7 stele n-am ajuns.....am doar 9 caciulite...

Constelatialeu 1

28.05.2020, 08:21

Katty, toata treaba e cu bagatul si cu scosul....

Constelatialeu 1

28.05.2020, 08:22

Misulico, ii multumesc, sper sa nu ma alerge prin toata gradina....

Constelatialeu 1

28.05.2020, 08:22

Multam, Deyu !

Bunica 1

28.05.2020, 09:20

Oooooo,ce frumos si bun! Se poarta noir cu galben

Rahela Velicu 1

28.05.2020, 11:10

Woow! Ce cozonac! Yumii!

Constelatialeu 1

28.05.2020, 11:34

Se poarte Buni, se poarta...e tare bun noire-ul imbatat....

Constelatialeu 1

28.05.2020, 11:34

Multumesc, Rahela !

mirela0911 1

28.05.2020, 17:54

Ma imbat oare? Ce bun trebuie sa fie!

madi_marin 1

28.05.2020, 19:05

Au iesit foarte bine!

Adi 1

28.05.2020, 19:20

Bun!

Rocsi 1

30.05.2020, 20:13

Sunt sigura ca este foarte, foarte bun!

Panacris 1

31.05.2020, 20:44

Din titlu deja m-a dus gândul la Costel, cumnat de Cleme

dantes 1

05.06.2020, 12:35

Delicios!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lamaita