Desert Cheesecake Oreo

de xana in Torturi, 19 Oct 2017 | 6416 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

19.10.2017, 13:59

kytz 1

19.10.2017, 14:05

Cu adevărat delicios! Aș vrea să-mi dai mai multe detalii despre ce frișcă folosești sau recomanzi...Văd multe rețete cu acest ingredient dar de frică că nu îmi iese preparatul și mai arunc și alte ingrediente, nu știu ce să cumpăr, așa că renunț de fiecare dată!

xana 1

19.10.2017, 14:21

Frisca care o folosesc se aseamana cu o smantana subtire si dupa ce o bat cu mixerul se intareste destul demult. Aca am folosit odata frisca indulcita de la Hulalá tot pentru un cheesecake si a iesit destul de bine(astfel nu se mai pune zaharul din reteta). Pana am descoperit o frisca care sa ma multumeasca am incercat mai multe marci. Ideea e ca frisca trebuie neaparat sa fie rece(cel putin 12ore la frigider inainte de folosire) si dupa ce o batem sa fie consistenta si sa nu para o spuma usoara, trebuie sa fie maibult ca albusurile pentru bezea. Un tips ar fi 3-4 picaturi de suc de lamaie spre sfarsitul mixatului.

Bya Ralu 1

19.10.2017, 16:09

bunnnnnnnnnnnnn

mena29 1

19.10.2017, 17:45

Mmmmm, delicios!

Auras12 1

19.10.2017, 18:44

Mmmm ador Oreo!

Rocsi 1

19.10.2017, 21:08

Mmm, ai adus un cheesecake ce imi place mult!

xana 1

19.10.2017, 22:13

oanapl 1

19.10.2017, 22:47

ce bunătate!

dantes 1

22.10.2017, 10:55

Delicios!

mirela0911 1

22.10.2017, 21:18

Delicios!

Rahela Velicu 1

23.10.2017, 21:52

miki_a 1

28.10.2017, 17:14

Foarte bun!

Panacris 1

17.02.2018, 16:54

Delicios!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu ciocolata, crema de piersici si blat umed