Desert briose cu gem de prune

de Lily_Musat in Prajituri, 22 Feb 2011 | 33757 vizualizari

COMENTARII (16)

Anamaria7 1

22.02.2011, 13:17

ce frumos ti-au crescuut!

Bucataras Medi 1

22.02.2011, 13:21

minunate..............

Ligia Bxl 1

22.02.2011, 13:31

o asa faimoasa am si eu,frumoase ti-au iesit

vero_closca 1

22.02.2011, 14:02

arata foarte bine!

La Ancuta 1

22.02.2011, 14:23

frumoasa forma iar briosele

aziz 1

22.02.2011, 14:29

superbe

Rocsi 1

22.02.2011, 14:49

cred ca sunt deosebit de bune

susu 1

22.02.2011, 15:00

frumoase foc, cred ca forma e de silicon, nemaipomenita

susu 1

22.02.2011, 15:02

pai o trec la favorite ce crezi, m-ai cucerit cu forma, briosele crescute si frumos aurii si binenteles umplutura de prune

Lau 1

22.02.2011, 15:27

superbe

cismaru_nicoleta 1

22.02.2011, 15:47

superbe...

MotanLaOale 1

22.02.2011, 16:55

bune bune

divainbucatarie 1

22.02.2011, 17:49

zaharia_mihaela2005 1

22.02.2011, 18:21

ce bine arata

elena1988 1

22.02.2011, 20:03

adry88 1

16.06.2011, 15:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza si stafide