Dakos

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2012 | 4580 vizualizari

COMENTARII (28)

sorinqashqai 1

12.03.2014, 18:53

la aceasta reteta rosiile se rad sau se blendeaza,otet nu se foloseste,paximadi (bruscheta)de multe ori nu se uda ,cand se uda ,se trece repede pe sub jetul de apa si se scutura sa nu retina multa apa,rosiile rase avand zeama,feta sau urda acrisoara fiid la baza retetei originale se sfarama intre degete ,ceapa la fel nu se foloseste.oregonul si uleiul de masline grecesc dau acea savoare aparte acestei bunatati!!!!!

sorinqashqai 1

12.03.2014, 19:01

in ori ce casa din creta gasesti aceast paximadi(http://www.zouridakis.gr/img/c/2-category.jpg

Doralinda 1

12.03.2014, 19:21

Sorin, sunt casatorita cu grec de foarte multi ani, cele mai multe retete le-am invatat de la soacra care e grecoiaca 100%, alte retete le am de la cumnate, tot grecoiace 100%, adica, fara suparare, te crezi mai grec decat ele?! Si pana la urma, daca esti in Grecia, stii foarte bine ca retetele variaza de la zona la zona! Informeaza-te inainte de a-mi da lectii te rog frumos, sau daca vrei, mai bine publica varianta ta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton a la Nadina