Cus-cus cu pulpa de porc

de RODIMUR in Porc, 29 Oct 2017 | 6882 vizualizari

COMENTARII (24)

Catalina L 1

29.10.2017, 18:34

delicios

katty 1

29.10.2017, 18:38

RODIMUR 1

29.10.2017, 18:39

Mulțumesc frumos, Cătălina! Mie-mi place foarte mult cus-cusul...

mirela0911 1

29.10.2017, 18:50

Trebuie sa fac si eu ceva cu cus cus! Imi place cu carnita!

RODIMUR 1

29.10.2017, 18:54

Mulțumesc frumos, Katty!

RODIMUR 1

29.10.2017, 18:56

Mirela, să știi că merită să încerci, mai ales că se face rapid. E gris, cu gust de paste...Delicios!

MotanLaOale 1

29.10.2017, 19:05

Rocsi 1

29.10.2017, 19:06

Auras12 1

29.10.2017, 19:07

RODIMUR 1

29.10.2017, 19:35

Mulțumesc frumos, Motănel!

RODIMUR 1

29.10.2017, 19:35

Mulțumesc frumos, Rocsi!

RODIMUR 1

29.10.2017, 19:36

Mulțumesc, Auraș!

oanapl 1

29.10.2017, 20:15

Constelatialeu 1

29.10.2017, 20:24

Doua pulpe va rog....

RODIMUR 1

29.10.2017, 21:17

Mulțumesc, Oana!

RODIMUR 1

29.10.2017, 21:18

Clementina, vrei pulpele întregi, sau tăiate cubulețe?

Rahela Velicu 1

30.10.2017, 08:16

RODIMUR 1

30.10.2017, 08:42

Mulțumesc frumos, Mimi!

dantes 1

30.10.2017, 11:12

Bun!

RODIMUR 1

30.10.2017, 11:33

Mulțumesc frumos, Dante!

xana 1

30.10.2017, 14:30

Bun

RODIMUR 1

30.10.2017, 14:48

Mulțumesc frumos, Xana!

mihaelar63 1

30.10.2017, 17:04

Mi-ai dat o idee

RODIMUR 1

30.10.2017, 18:00

Îmi pare bine, Mihaela! Eu fac mai des, pentru că-mi place și e un preparat rapid...

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume