Cuş-cuş cu carne de viţel –Prânzul de Duminică

de diaconta in Vita, 10 Noi 2013 | 14944 vizualizari

COMENTARII (51)

Merisor 1

10.11.2013, 20:57

Foarte bun pranzul tau!

MIUTA 1

10.11.2013, 20:59

Foarte delicios !!!

mihaelar63 1

10.11.2013, 21:24

Imediat am verificat ingredientele de la sos Ai pus exact si perfect tot ce trebuie sa fie acolo

T I M E A 1

10.11.2013, 21:28

ce bunatate ai facut , pe gustul meu

laura_n 1

10.11.2013, 21:36

Dia, faci alegeri de te lingi pe degete. arata de mananca si-un anorexic ))

Lau 1

10.11.2013, 21:43

bunnn

diaconta 1

10.11.2013, 22:00

Laurici )))))))) Muah

diaconta 1

10.11.2013, 22:02

Mihaela,deci nu m-am incurcat?
E sosul acela dulce si matasos de ai manca pana mori de nu te-ai gandi ca tre' sa treci la dieta )))

diaconta 1

10.11.2013, 22:02

Ruxy cred ca nici nu prepar cus -cusul asa cum se face de obicei,noua asa ne place .
Pupici

diaconta 1

10.11.2013, 22:03

Multumesc mult dragii mei

nadea68 1

10.11.2013, 22:25

Miha 1

10.11.2013, 22:29

cam bun ai mancat azi!

diaconta 1

10.11.2013, 22:31

Miha cam da

Sylvia 1

10.11.2013, 22:40

ce bine arata !

danakarin 1

11.11.2013, 01:49

Papa bun de tot!

anca_rm 1

11.11.2013, 08:21

diaconta 1

11.11.2013, 08:44

Sylvia

diaconta 1

11.11.2013, 08:44

Danakarin

diaconta 1

11.11.2013, 08:44

Anca

Lia_ 1

11.11.2013, 10:40

ti-ai schimbat aparatul foto? ... ca prea bine arata toate

nu, pe bune, ti-ai schimbat aparatul foto?

diaconta 1

11.11.2013, 10:45

Lia,am doua aparate,un Nikon cu care fac pozele intermediare ca e mai comod si un Fuji pe care l-am castigat la Reteta anului 2012.
Cred ca de data asta doar am avut ceva mai multa lumina si mai mult timp de "aranjat masa" daca nu era nimeni sa stepte disperat sa termin cu pozele ))
Desi am spalat mai multe vase decat am folosit sa fac mancarea )))))))

Lia_ 1

11.11.2013, 10:53



si eu de la ultima reteta mi-am propus sa fac cumva sa le pozez la lumina naturala, cum este indicat (diferenta e mare la calitate), numai ca eu le gatesc la ore f matinale sau f tarzii cand nu ma deranjeaza nimeni, altfel fac precum la pizza aia floare de le-am stricat pe toate ca nu stia ce tot fac de nu mai vin cu mancarea si am zis ca mi le gatesc cand nu sunt ei activi sau prezenti dar uite ca nu prea reusesc;

si in interior, desi batea soarele pe masa, nu merge fara blitz ca mi-au iesit intunericite la Quiche, n-am avut timp sa le repet si m-am invatat minte. invat si eu pas cu pas

diaconta 1

11.11.2013, 11:27

Lia,de aceea imi fac si eu de cap in weekend ca tot prind ceva lumina de poze,altfel seara nici n-ar avea sens sa gatesc ca nu mananca nimeni.Ar fi ok in interior cu niste lumini corespunzatoare.
Imi spunea si Paula ca i-a facut rost sotul ei de niste becuri speciale si are si loc foarte bun pentru poze,aree aproape un studio foto acasa.
Ma apuca ciuda cand am un preparat ok si ies poze urate.Bine ca se mai intampla si sa n-am inspiratie de a aranja si prezenta frumos preparatul.

bianca92 1

13.11.2013, 22:17

de cand nu am mai mancat cus cus ce-o pofta mi-e acum...ma primiti si pe mine la masa?

diaconta 1

13.11.2013, 22:19

Bianca cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu ceafa de porc