Curcan in vin si suc de portocale

de ANCA in Curcan, 18 Ian 2010 | 15603 vizualizari

COMENTARII (18)

Bucataras 1

19.01.2010, 00:04

Miha 1

19.01.2010, 00:17

Super! Bai, mie mi-e cam foame, de ce oare nu ma duc la culcare?

Bucataras 1

19.01.2010, 00:36

io beau un coniac sa-mi fac curaj...

rivka 1

19.01.2010, 09:29

o dai pe bautura ...de foame .
glumesc.

arata super imi inchipui cat e de bun nu am mai cumparat curcan de foarte multa vreme eu gasesc de cumparat made in turcia, is buni dar cred ca al tau de la tara e si mai bun.
sunt si eu curioasa ce aroma ii da portocala, stiu reteta Irinei, il voi face si eu neaaparat.

ANCA 1

19.01.2010, 10:23

Rivka, cu siguranta merita sa faci asa friptura, o sa vezi ca iese deliciu curcanul cu sosul asta!!

Oana 1

19.01.2010, 12:51

Ce bine arata Mai ai vreun copanel??

ANCA 1

19.01.2010, 14:50

am Oana, ca erau 4 bucatoaie tapene, papa Muf unul si unul vine spre tine!

Irina 1

19.01.2010, 18:47

Bravo! Si eu am scos niste curcan din frigider sa le fac puilor sa pape.
Interesanti cartofii cu malai!

Teo 1

19.01.2010, 21:17

asata zic si eu :n-am facut niciodata cartofi cu malai dar, cred ca sunt usor crocanti.

ANCA 1

19.01.2010, 22:02

da, Teo, sunt crocanti putin la suprafata si pufosi inauntru! iar uleiul de porumb le da o aroma f buna! important e sa nu se coaca la foc tare, sa nu se arda, si tava la jumatea cuptorului sau chiar mai sus.

mihaelar63 1

20.01.2010, 17:22

m-as da si eu la curcanul asta , dar cred ca e prea bun sa mai fi ramas

silvi0ara 1

16.02.2010, 12:43

Anca ,ai facut o treaba minunata cu curcanul asta.

ANCA 1

16.02.2010, 20:05

Silvi, multumesc

carmen11 1

05.04.2011, 18:07

minunata reteta pentru curcan!!!!!
am facut-o si toti m-au laudat!!!!si tinand cont ca nu e meritul meu am zis sa-mi fac cont sa iti multumesc, deci, MULTUMESC!!!!!

aziz 1

05.04.2011, 18:35

anca ti-au scos de la arhiva curcanul super reteta

ANCA 1

10.04.2011, 10:41

Carmen, ma bucur ca v-a placut!
@Aziz, pai da mah, e pentru cunoscatori reteta..

kukibella 1

10.04.2011, 11:01

Bya Ralu 1

03.01.2013, 23:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele de curcan