Cupola de zahar

de Dea_Dea in Dulciuri, 26 Apr 2014 | 5799 vizualizari

COMENTARII (15)

MIUTA 1

26.04.2014, 12:21

MotanLaOale 1

26.04.2014, 12:29

deyutzky 1

26.04.2014, 12:30

like

Bunica 1

26.04.2014, 12:47

Merisor 1

26.04.2014, 12:51

Fain!

ralu_ca 1

26.04.2014, 12:58

super

Bya Ralu 1

26.04.2014, 13:41

Constelatialeu 1

26.04.2014, 13:59

Ligia Bxl 1

26.04.2014, 14:12

Panacris 1

26.04.2014, 14:34

Nu prea am înțeles treba cu polonicul uns, sau mă rog bănuiesc, dar pentru începători ar trebui să faci o descriere mai amănunțită, sau poze intermediare Altfel cred că e ok. O să probez și eu, cu apă n-am făcut niciodată

Dea_Dea 1

26.04.2014, 16:57

Cris se face cupola pe polonic !!

Alinutza80 1

26.04.2014, 17:04

Cu ce se unge polonicul?

Rocsi 1

26.04.2014, 20:34

Alina din cate stiu polonicul se unge cu ulei.

Dea_Dea 1

27.04.2014, 17:27

Da asa este , am scris ca polonicul se unge cu ulei

laura_n 1

27.04.2014, 17:47

foarte misto!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Sah