Cum se prepara visinata

de Bucataras in Bauturi, 6 Iul 2016 | 9535 vizualizari

COMENTARII (15)

dantes 1

06.07.2016, 12:15

Foarte buna!

Constelatialeu 1

06.07.2016, 12:32

La damigeana nu aveti?...hai ca ne trascalim....

deyutzky 1

06.07.2016, 12:34

like!

diaconta 1

06.07.2016, 12:54

Prea dulce pentru mine dar treaba ta )))

Rahela Velicu 1

06.07.2016, 12:58

-Licurici- 1

06.07.2016, 13:39

MotanLaOale 1

06.07.2016, 13:43

buna buna

Merisor 1

06.07.2016, 13:43

Comand si eu 50 ml, se poate?

diaconta 1

06.07.2016, 14:51

Meri,eu zic sa livreze la paltinis sa avem cu ce ne imbata de ziua mea )))

mirela0911 1

06.07.2016, 16:24

Merisor 1

06.07.2016, 16:57

Dia, ca bine zici )))\

Gherca Daniela 1

06.07.2016, 17:29

uuiiiii ce buna este!

Rocsi 1

06.07.2016, 19:27

Daaa, e timpul sa facem o visinata sa avem pentru la iarna!

Bya Ralu 1

06.07.2016, 20:37

asta o gustam la intalnire,da? )

tina58 1

07.07.2016, 10:14

Nu este prea tare alcoolul care este si foarte scump? Se poate folosi votca obisnuita?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata