Cum se prepara visinata

de Constelatialeu in Bauturi, 23 Ian 2013 | 9752 vizualizari

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

23.01.2013, 13:47

buna rau

Constelatialeu 1

23.01.2013, 13:48

Cam da,mai ales visinele....hac...

gaby_gabytza 1

23.01.2013, 14:03

da da da visinele

Geanina87 1

23.01.2013, 14:06

Imi place

alilianaa 1

23.01.2013, 14:16

ne imbeti, vrei!

Bya Ralu 1

23.01.2013, 14:30

hmmm asta imi cam place!trimite si la pachet

- Andreea - 1

23.01.2013, 14:32

azi e voie...doar e ziua ei

Constelatialeu 1

23.01.2013, 14:38

Doar va ametesc...

ella 87 1

23.01.2013, 14:51

si eu o sticlutaaa imi place

Merisor 1

23.01.2013, 15:10

Daca nu-ti place sa bei visinata, trimite-o la mine ca mie imi place

RuxyRux 1

23.01.2013, 16:06

Hai norocel...te rog si la mine un paharut ca tare-mi place!

Lau 1

23.01.2013, 16:10

vreau si eu o sticla

adry88 1

23.01.2013, 16:38

elucubratiiculinare 1

23.01.2013, 19:26

un paharel nu refuz

marcela1979 1

23.01.2013, 19:30

o sticluta vreau si eu

Sim0na 1

23.01.2013, 20:18

Din pacate nu prea ma pot uita la ea... Imi creeaza ceva amintiri cam... confuze.. dupa care am zacut fix 3 zile!

diaconta 1

23.01.2013, 21:17

am venit sa ma betivesc si eu

Rocsi 1

23.01.2013, 21:17

Panacris 1

25.01.2013, 18:41

priceputa 1

25.06.2013, 22:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata