Cum se prepara visinata

de mimmi in Bauturi, 1 Iul 2011 | 12570 vizualizari

COMENTARII (23)

mihaelaM 1

01.07.2011, 16:22

mimmi 1

01.07.2011, 16:26

Ina 1

01.07.2011, 16:26

Hac!

Lau 1

01.07.2011, 16:30

bun

gaby_duceag 1

01.07.2011, 16:35

Si eu vreau

mimmi 1

01.07.2011, 16:38

Este pentru toata lumea !

marcela1979 1

01.07.2011, 16:40

si eu vreau

deyutzky 1

01.07.2011, 16:46

monike 1

01.07.2011, 16:50

un paharel si pt mine

MIUTA 1

01.07.2011, 17:17

Noroc
Foarte harnicuta

RuxyRux 1

01.07.2011, 17:20

Perfecta pentru gustul meu

LicutaMarin 1

01.07.2011, 18:15

ionela2682 1

01.07.2011, 18:35

hai noroc si altu-n loc........

mirela0911 1

01.07.2011, 19:13

bun bun hac!

diaconta 1

01.07.2011, 20:11

vreau si eu un paharel

Rocsi 1

01.07.2011, 20:54

mai ce betive sunt fetele astea din-aintea mea..cat au baut

lilik 1

01.07.2011, 22:18

hac,ce buna-i

adry88 1

02.07.2011, 14:11

bun pentru cine bea

Oana 1

06.07.2011, 08:05

Mmm, cum arata paharelele Suuuper! O gurita-doua as bea si eu

divainbucatarie 1

08.07.2011, 11:09

Constelatialeu 1

20.06.2013, 09:10

priceputa 1

25.06.2013, 22:43

Paharele arata perfect nu alta ... !

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 15:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata