Cum se face untul de casa

de Mitinita in Mancare copii, 5 Apr 2011 | 19093 vizualizari

COMENTARII (31)

elena1988 1

06.04.2011, 12:42

mihaelaM 1

06.04.2011, 14:29

mda...o sa incerc si eu

Ioana13 1

07.04.2011, 10:02

Untul se face si din smintina grasa, luata de la tarani. Nu e obligatoriu sa fie laptele fiert. Se puna un borcan mare de smintina(de 800 gr) intr-un vas, se mixeaza pina ajunge la stadiu de frisca (arata ca frisca batuta) si apoi se mai mixeaza pina se ingalbeneste si se formeaza untul... adica pina da apa. Apoi se spala in citeva ape pina ramine apa limpede. Intr-un vas rotund se invirteste (vasul cu untul) cu putere,... si se da o forma rotunda! Daca doriti

Mitinita 1

07.04.2011, 10:33

multumesc Ioana . La noi nu se gaseste smantana la tarani,chiar numai lapte vand si poate niste branza si eu fierb laptele ca e nepasteurizat si mai am si copii mici. Buna ideea cu spalatul,prima oara mi-a ramas putina zeama si s-a acrit.

Mitinita 1

07.04.2011, 10:34

a facut o prietena la blender si a iesit

Anett 1

22.12.2014, 14:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu ou ochi