Cum se face sucul de rosii

de Bunica in Bulion, 17 Iul 2009 | 18985 vizualizari

COMENTARII (5)

ANCA 1

27.07.2009, 13:15

Bunica, azi facem si noi o transa! doar ca am mai putine rosii, si ca sa nu se strice, prefer sa le fac suc, sper sa nu-mi iasa prea sarat..

Bunica 1

27.07.2009, 18:09

Anca, cel mai bine este sa faci in cantitate mica. Fierbe repede si nu stai prea mult in bucatarie. Ai grija sa-l pui repede in "scutece"dupa ce l-ai pus in sticle( sa-l infasuri in ceva gros). Spor la treaba!

ANCA 1

28.07.2009, 11:01

Gata, mi-a iesit ieri o sticla de 750 ml si un borcam de 800 grame...asa am facut, le-am pus imediat in prosop si asa au stat pana azi dimi!

Bunica 1

28.07.2009, 18:42

Esti fericita. Bravo ! Ce se face in casa e sfant.

Adele 1

19.06.2014, 17:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulion preparat in casa