Cum se face coliva

de ralu_ca in Dulciuri, 7 Iun 2014 | 6429 vizualizari

COMENTARII (5)

tarasmariana 1

07.06.2014, 09:41

Bunica 1

07.06.2014, 09:44

Graul pentru coliva se spala in noua ape.Nuca o amestecam cu graul si aromele in ceaun ,sa o putem incorpora bine,apoi o punem pe platou.

MotanLaOale 1

07.06.2014, 11:39

Rocsi 1

07.06.2014, 21:27

Mie imi place, desi suna aiurea poate

ralu_ca 1

08.06.2014, 08:48

nu suna airea, dar si eu mananc cu placere ( e adevarat...nu de la oricine )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]