Cum pastram tartufo?

de Bya Ralu in Conserve, 16 Aug 2015 | 4511 vizualizari

COMENTARII (26)

Bunica 1

16.08.2015, 17:06

E bine de știut! La cît este de scump nu mai ajungem să-l păstrăm

MotanLaOale 1

16.08.2015, 17:09

Bya Ralu 1

16.08.2015, 17:09

asta negru nu siu cat costa,eu l-am primit oricum cred ca e mai ieftin decat cel alb

Mutulica 1

16.08.2015, 18:03

Ooo, am avut eu o banuiala din poza.Nu stiam ca chestiile astea se pot conserva si nici nu am mancat.

Mutulica 1

16.08.2015, 18:05

Cred ca daca am avaea , ar face Ina poze dupa fiecare imbucatura.

Mutulica 1

16.08.2015, 18:05

grea e domne gramatica de la o anumita varsta.

Constelatialeu 1

16.08.2015, 18:13

Iote la ea,se da la delicatese........ma abtin sa zic cu ce seamana...

Ina 1

16.08.2015, 18:28

Eu l-as vinde, Costele! Am sta o saptamana la Sighisoara )))))))))

- Andreea - 1

16.08.2015, 18:29

Mie personal nu imi place...are o aroma mult prea puternica ... Noi l-am folosit la paste,orez si oua prajite .

Panacris 1

16.08.2015, 18:35

Gicuta 1

16.08.2015, 18:49

laura_n 1

16.08.2015, 18:58

cu ce se mananca "berculul" asta? )))

laura_n 1

16.08.2015, 18:59

Costel ))))) muaaah, ca simpatic ai mai fost! ))

Catalina L 1

16.08.2015, 19:56

mama mia ce retete ne vei face.....

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:49

costele ))

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:49

ina probabil si mai mult )

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:49

andreea mie imi place

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:49

cristina

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:50

gicuta

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:50

laura cu oua,cu risotto,carne,paste cu de toate )

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:50

fac fac catalina,deja am 2 dar mi-e lene sa le pun )

mihaelar63 1

17.08.2015, 22:49

Deci urmeaza retete cu trufe

Bya Ralu 1

19.08.2015, 00:38

Pai da )

roxana_simona 1

20.08.2015, 21:04

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei copt pentru iarna