Cuib de viespi

de diaconta in Dulciuri, 12 Mai 2012 | 5800 vizualizari

COMENTARII (64)

diaconta 1

12.05.2012, 23:02

pozele le-am facut mai tarziu,dar cand am pus a doua tava ,trebuia sa reduc focul si m-am si luat cu ceva treburi ca "e multe treburi" de facut sambata toata saptamana raman datoare

jolygina 1

13.05.2012, 00:20

da da si de aici vreau

diaconta 1

13.05.2012, 08:05

Jolygina haide ca sunt destule

Lau 1

13.05.2012, 10:04

vreau si eu

aziz 1

13.05.2012, 12:36

bzzzzzz....bzzzzz....

Rocsi 1

13.05.2012, 15:01

Vai cat de mult imi plac..bravo

ionela2682 1

14.05.2012, 10:13

diaconta 1

14.05.2012, 10:54

Mona de ce bazai draga???

diaconta 1

14.05.2012, 10:54

Rocsi bune tare

diaconta 1

14.05.2012, 10:55

Ionelule,hai cu cafeluta si te servesc,ca stiu ca n-ai cuptor

diaconta 1

14.05.2012, 10:56

Lau,pai daca vrei,iti dau

Alinutza80 1

15.05.2012, 20:43

wow cum arata vreau si eu macar unul

diaconta 1

15.05.2012, 20:44

Alinutza cu mare drag

BuburuzaBubu 1

18.05.2012, 23:00

la favorite cu ea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cuib de viespi