Cubulete de carne cu piure de vinete

de Lia_ in Oaie, 20 Aug 2013 | 6340 vizualizari

COMENTARII (16)

Angelina_Elena 1

20.08.2013, 16:33

Ce bun trebuie sa fie!

Lia_ 1

20.08.2013, 17:00

Angi, nu e deloc complicat. Eu am gatit cu vitel.

mihaelar63 1

20.08.2013, 17:33

Ma tenteaza mai ales piureul de vinete . Faina reteta

Lia_ 1

20.08.2013, 17:46

Mihaela, am gasit intr-o piata vinete cu 1 leu/kg. Este o varianta sa mai gatim intr-un alt fel vinetele

simona72 1

20.08.2013, 18:09

Super faina reteta ta,imi place mult!!!

Merisor 1

20.08.2013, 18:21

Interesanta reteta!

babi5 1

20.08.2013, 18:39

Lia_ 1

20.08.2013, 19:17

Simona, Merisor, Baby

MotanLaOale 1

20.08.2013, 19:29

Lia_ 1

20.08.2013, 19:31

Motan

Lau 1

20.08.2013, 19:38

Lia_ 1

20.08.2013, 19:57

Laurenta

Rocsi 1

20.08.2013, 23:07

Cat de gustos o mai fi. Nu am mancat si nu am auzit pana acum de piure de vinete

Lia_ 1

21.08.2013, 09:24

Rocsi

Valclaudia 1

22.08.2013, 23:20

imi place tare mult ce vad! Trec reteta la favorite, garantato! Te felicit!

Lia_ 1

23.08.2013, 08:34

ma bucur ca ti se pare ok, senzationalo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Miel cu garnitura de orez alb