Croissants

de aziz in Prajituri, 27 Mar 2012 | 6425 vizualizari

COMENTARII (36)

bucatarimcudiana 1

28.03.2012, 10:57

super frumoase, am trecut la fav

diaconta 1

28.03.2012, 11:11

deci daca le intinzi se mai subtiaza si da bine la imagine cred ca de-aia ma intind si io dimineata da nu prea m-am subtiat,cat despre imagine pfoaiaiai

aziz 1

28.03.2012, 12:56

hai fetele mai e o portie la cuptor astazi cu mar si ....da nu va zic sa va surprind

aziz 1

28.03.2012, 12:57

da ma Die se trage nasul isoscelului

aziz 1

28.03.2012, 16:33

uite si astazi am facut mini croisante dar umplute cu cascaval feliat si pastrama de pui....

mena29 1

28.03.2012, 16:34

bravo,fata harnicuta!

aziz 1

28.03.2012, 16:36

pup menuca draga

LUK 1

28.03.2012, 16:53

super arata!sunt fragede sua crocante?imi plac oricum

aziz 1

28.03.2012, 17:30

primele au coaja crocanta cand le scoti din cuptor apoi devin fragede astea cu cascaval si pastrama sant crocante am intins aluatul foarte subtire .....

irena 1

28.03.2012, 18:31

F bun !

T I M E A 1

30.05.2012, 17:07

super!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Croissants *200*