Cremsnit cu frisca

de ela in Prajituri, 9 Iul 2012 | 17621 vizualizari

COMENTARII (35)

ela 1

10.07.2012, 11:50

Diana,de obicei folosesc fructoza,aici am folosit indulcitor diamant;e bine sa slabesc cat mai mult,dar acum vad ca nu mai merge de cateva saptamani,stagnez

mimmi 1

10.07.2012, 12:20

Ce bine arata,yummy

diaconta 1

10.07.2012, 13:23

Ela,da' asta nu-i pizza?

ela 1

10.07.2012, 13:35

Dia,seamana cu pizza? e cam dulce

Bya Ralu 1

10.07.2012, 14:06

si eu vreau!ce-mi place

mirela0911 1

10.07.2012, 21:15

Bine de tot arata!

Lavinia 1

16.11.2012, 01:16

Mmmm ce pofta mi s-a facut de cremsnit
Arata super

Criss 1

26.02.2013, 05:30

Foarte bun. De mult n-am mai facut.

Krystyan Trendy 1

08.01.2014, 09:58

minunat

ela 1

08.01.2014, 10:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cremes 2