Cremes

de Alexandra Burz in Prajituri, 16 Dec 2013 | 7384 vizualizari

COMENTARII (26)

Mitinita 1

16.12.2013, 20:10

xana 1

16.12.2013, 20:19

Constelatialeu 1

16.12.2013, 20:20

Micutza Luana 1

16.12.2013, 20:21

buuuuuun

portiadelumina 1

16.12.2013, 20:22

Un gust bun, o prezentare frumoasă. Bravo!

Bunica 1

16.12.2013, 20:31

Buna prajiturica!

Merisor 1

16.12.2013, 20:32

Buuun!

MonaMimi 1

16.12.2013, 20:44

foarte bun

Ina 1

16.12.2013, 20:59

o bunatate!

deyutzky 1

16.12.2013, 21:08

imi place

Krystyan Trendy 1

16.12.2013, 21:30

arata minunat

mihaelam90 1

16.12.2013, 22:56

Delicios!!!

MotanLaOale 1

16.12.2013, 23:16

Cris2711 1

16.12.2013, 23:53

Ce pofta am

Alexandra Burz 1

17.12.2013, 07:58

marcela1979 1

17.12.2013, 09:56

Rocsi 1

17.12.2013, 11:08

Alexandra Burz 1

17.12.2013, 11:48

_Alina_ 1

17.12.2013, 11:57

diaconta 1

17.12.2013, 15:06

ce pofta-mi faci

Alexandra Burz 1

17.12.2013, 15:48

te astept la o bucata Dia

Alina26 1

21.12.2013, 11:48

foarte bun!!!

crystyna_buna 1

21.12.2013, 13:22

o intrebare am si eu,de ce imi raman foile tari si abia le tai,gresesc cu ceva in reteta sau e vreun secret....multumesc

RuxyRux 1

21.12.2013, 13:25

Hai sa-ti spun eu un secret Crystyna...inainte sa pui foile faramiteaza-le....si desigur lasa cateva ore acoperit cremesul cu o greutate deasupra sa se poata inmuia

Uite asa ca sa ai o idee despre ce iti spun...

http://www.bucataras.ro/retete/cremsnit-vanilat-28684.html

crystyna_buna 1

21.12.2013, 13:36

sarumana multumesc asa o sa fac......sarbatori fericite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de cremsnit