Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ligia Bxl in Dulciuri, 25 Apr 2016 | 10846 vizualizari
AndrutzaP 1
Bunaaa!!!
Ligia Bxl 1
merci,chiar e buna si o crema foarte fina
Geanina87 1
Ela68 1
siropul de zahar se pune asa fierbinte peste albusurile batute sau nebatute ? multumesc
marcela1979 1
Ela scuze,am modificat reteta,era vorba de galbenusuri sau oua intregi se pune in fir subtire compozitia de zahat fiert ptr a nu deveni omleta ,normal noi lucram cu oua intregi aceasta crema,dar se poate si doar cu galbenusuri
Bunica 1
multumesc, o s-o incerc pentru ornat
sper sa-ti iasa
MotanLaOale 1
laura_n 1
Multumim mult, Ligia ca ne impartasesti!
anca_rm 1
Multumesc mult dragii mei
Laurici cu drag si alte retete pe viitor
simona72 1
Bine de stiut, este o crema care te poate insela foarte usor Eu o fac destul de rar...cremele cu unt nu se numara printre preferate...
Gherca Daniela 1
alilianaa 1
Interesant.
Constelatialeu 1
Rocsi 1
Simona este atat de fina ca o mancam,,lingeam,, asa goala dar trebuie mancata cu limita
CameliaR 1
Cat de bine arata!
Bya Ralu 1
am salvat-o
silvi0ara 1
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:57
pe 01.11 la 20:20
pe 01.11 la 17:47
pe 01.11 la 14:05
pe 01.11 la 09:52
7 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gherca Daniela 5
3048 puncte
MotanLaOale 8
1084 puncte
trifadalia 4
800 puncte
laura_n 7
410 puncte
Rocsi 9
315 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!