Creier pane

de Gherca Daniela in Porc, 7 Iun 2015 | 3284 vizualizari

COMENTARII (14)

-Licurici- 1

07.06.2015, 18:16

BUN

mirela0911 1

07.06.2015, 18:28

O fi bun, nu am mancat niciodata!

MotanLaOale 1

07.06.2015, 18:28

bun bun

Catalina L 1

07.06.2015, 18:31

ce-mi place creierul pane.............

Gherca Daniela 1

07.06.2015, 19:00

Este foarte bun, Mirela!
Motan, Ctlina

Gherca Daniela 1

07.06.2015, 19:00

licurici

Merisor 1

07.06.2015, 19:02

Preferatul lui Adi. Il trimit in vizita

Gherca Daniela 1

07.06.2015, 19:11

Sigur, il servesc cu drag!

simona72 1

07.06.2015, 20:09

preferatul meu

Bya Ralu 1

07.06.2015, 20:29

bun

Andra_Constantinescu 1

07.06.2015, 21:00

Din asta n-am mancat!

Gherca Daniela 1

07.06.2015, 21:14

Multumesc!

mihaelar63 1

07.06.2015, 22:53

De mult timp nu am mai preparat creier Cred ca i-a venit timpul

Gherca Daniela 1

08.06.2015, 08:07

Mihaela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creier pane