Creier pané cu cartofi tiganesti

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2010 | 16513 vizualizari

COMENTARII (33)

Oana 1

27.01.2010, 21:48

Mmm, ce bunatate, preferatul meu si al lui Cata! Se gasete la supermarketurile mari, eu am gasit si la macelarii de cartier, delicios! @Sylvia, esti artista in decorat, foarte, foarte frumos!!@ Buni, eu sunt lesinata dupa tartitza in ciorba, e numai a mea! sau fac ciorbita doar cu tartite Coada de vitel n-am mancat

rivka 1

27.01.2010, 22:39

sylvia da stiu acum cum sunt cartofii acestia , si eu mai fac asa..atat ca nu auzisem de aceasta denumire pana acuma, imi place denumirea de acum o sa o pun si eu mai tiganeste din cand in cand , eu stiu doar de "schnitzel tiganesc" (foarte bun, cu carne tocata) .

Bunica 1

28.01.2010, 12:10

Oana, mergi la macelarie si cere coada de vitel sau de vita. O portionezi frumos si sa vezi ce ciorba buna iese. Sa nu le spui ca e din coada , copiilor , ca s-ar putea sa nu manance.

Sylvia 1

28.01.2010, 12:14

Mihaela am uitat sa iti zic ca de cum sunt aici, de vreo 3 ani deja am inceput sa si pictez dar te asigur ca nu am nici un talent, mazgalesc si eu "arta abstracta" cica ca ma relaxeaza si eram curioasa sa incerc.

Sylvia 1

28.01.2010, 12:16

Dany hai ca ammurit de ras cu replica ta cred ca nu am fos eu explicita de iti imaginai niste cozi de vitel intregi prinse in buchet . Sunt sectionate la 5 cm si legate una langa alta , cateva la un loc

Sylvia 1

28.01.2010, 12:17

Rivka unde ai pus reteta de snitel tiganesc ca suna tare bine ?

ionix 1

28.01.2010, 12:17

parintilor mei le place foarte mult creierul pane... foarte frumos asezat pe farfurie... parca te-mbie asa....

Sylvia 1

31.01.2010, 22:47

Multumesc Ionix, esti draguta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura clasica de iepure - in loc de 200-