Cotletele de purcel pe gratar cu pepenasi murati

de MVMih in Porc, 8 Apr 2011 | 5067 vizualizari

COMENTARII (35)

Cris2711 1

09.04.2011, 18:29

Ah ja MVMih este un ingeras vreo 2-3 ani am avut mania ingerasilor,cumparasem eu pe rupte iar prietenii mei mi-au facut si ei cadouri cu ingerasi iar acum am in toate marimile si formele,frumosi toti si toti sunt golicici

gaby_duceag 1

09.04.2011, 18:32

Am venit si eu repede sa vad cine-i gol aici..
A...un ingeras..neinteresant...

MVMih 1

09.04.2011, 19:40

Of! Gaby_d ... tocmai incercam sa-i lui Cris2711 ca prezinta si retete cu iz "dezgolit" ...adevarul e ca si eu am cumparat un cotlel "dezbracat".... nu avea decat carne si os pe el

Cris2711 1

09.04.2011, 20:03

Cotlel "dezbracat" ,eu retete cu iz "dezgolit" iar Gabyta avataruri pe masura Gaby nu te speria ,nu dezvalui eu tot adevarul gol-golut

Cris2711 1

09.04.2011, 20:04

ce palpitant se discuta aici,sa nu mai plec ca sa pierd ceva

diaconta 1

09.04.2011, 20:11

mi-a scapat ceva?
cine se dezbraca?
eu n-am nimic "de-a gata" deci nu pot sa gatesc

mena29 1

10.04.2011, 09:46

MotanLaOale 1

11.04.2011, 09:15

mamaieelena 1

11.04.2011, 09:26

MVMih 1

11.04.2011, 14:20

Pentru Cris2711...am facut azi ceva fiert...poate te tenteaza mai mult decat gratarul de cotletele si e la alegere vitel/purcel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Braciole di maiale impanate al forno