Cotlete de porc cu praz

de Panacris in Porc, 8 Oct 2012 | 3628 vizualizari

COMENTARII (15)

kukibella 1

08.10.2012, 18:32

O PORTİE Şİ PENTRU MİNE TE ROG...

Cris2711 1

08.10.2012, 18:33

iarasi papa bun?

Bya Ralu 1

08.10.2012, 18:36

delicios

laura_n 1

08.10.2012, 18:41

vreau si eu

Merisor 1

08.10.2012, 18:42

Ador prazul!
Mama mea pune foarte mult praz in gradina, din pacate anul acesta l-au mancat curcile, drept pentru care i-am spus cand taie cate una sa considere ca face mancare de curca cu praz

alldaycooking 1

08.10.2012, 18:46

numai bune pentru cina!

Panacris 1

08.10.2012, 18:46

Meri, haioasa mai esti

laura_n 1

08.10.2012, 18:47

Merisor

Merisor 1

08.10.2012, 18:57

Serios asa s-a intamplat, sotul meu s-a amuzat copios cand a vazut prazul secerat de curci

MotanLaOale 1

08.10.2012, 19:13

AnyCostescu 1

08.10.2012, 19:15

bune bune...

Rocsi 1

08.10.2012, 19:23

Ma apuca foamea cand vad pozele

adry88 1

08.10.2012, 19:37

apetisant

Lau 1

08.10.2012, 20:41

bun

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca a la Vladut