Cotlete de berbecut

de silvi0ara in Oaie, 12 Noi 2010 | 9894 vizualizari

COMENTARII (11)

kamy 1

12.11.2010, 13:28

iara primaaa

kamy 1

12.11.2010, 13:29

5f ca arata bn si te-ai muncit dar nu pap ca nu-mi place oaia

Corinuta 1

12.11.2010, 13:57

Eu berbecut nu prea pap , da las furcule! Imi place ultima poza

lia maria 1

12.11.2010, 14:06

lasa silvioara ca pap eumie imi place bine ca au pus fetele furcile

silvi0ara 1

12.11.2010, 14:33

Mai da ce pretentioase sunteti.Lasa ca fac altceva pentru voi si pap eu si cu Lia berbecutul.

kamy 1

12.11.2010, 15:04

silvioara...stai linistita ca acusi apare medi si mena....dispare berbecul

La Ancuta 1

12.11.2010, 17:30

eu pap, ca e tare bun

Bucataras Medi 1

12.11.2010, 22:12

am soooooooooooooooosit..............vreau, mie imi place tare mult................

Laly 1

12.11.2010, 22:42

Si eu vreauuuuu

Cris2711 1

23.07.2011, 13:11

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Berbecut la protap