Cotlet la cuptor cu piure de cartofi

de cocolina in Porc, 26 Apr 2012 | 5233 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

26.04.2012, 18:49

Panacris 1

26.04.2012, 18:51

Superb!

guciu_pufy 1

26.04.2012, 19:08

Imi place arata bine

diaconta 1

26.04.2012, 19:56

ce prezentare

BuburuzaBubu 1

26.04.2012, 20:24

Miha 1

26.04.2012, 20:43

Cocolina, reteta trebuie sa fie completata integral pentru a putea fi aprobata in site.

jolygina 1

26.04.2012, 21:10

bunnnn

adry88 1

26.04.2012, 22:05

frumoasa prezentarea

Bya Ralu 1

26.04.2012, 22:16

ce tare)arata super

oana_pisicutza16 1

26.04.2012, 22:19

tare bine arata

Lau 1

26.04.2012, 22:35

arata bine

Sim0na 1

26.04.2012, 23:10

Interesanta prezentare!

iry-gabriela 1

27.04.2012, 04:52

Rocsi 1

27.04.2012, 12:43

buna papica

mamaieelena 1

27.04.2012, 14:32

gustos

mihaelar63 1

16.05.2012, 11:58

Ce amuzant !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc marinat cu mustar si ciuperci