Cotlet de somon marinat la cuptor

de RuxyRux in Somon, 11 Ian 2011 | 7962 vizualizari

COMENTARII (27)

mena29 1

11.01.2011, 21:38

Ce-mi mai place si mai sunt si prima

Ina 1

11.01.2011, 21:43

RuxyRux 1

11.01.2011, 21:43

Mena...si Ina...haideti la masa invitatele mele de onoare

ela 1

11.01.2011, 21:47

si eu?????

Bucataras Medi 1

11.01.2011, 21:52

ador pestele..............

RuxyRux 1

11.01.2011, 21:59

Si tu Ela draga mea...si Mediiii...si toate fetele

Dana_Retetegg 1

11.01.2011, 22:00

delicios

Teo 1

11.01.2011, 22:02

pentru ca sunt ''peste'' dupa zodie, pt; ca niciodata nu as refuza o portioara, pt ca mereu ma ''scoala'' dupa boala pot spune ca imi place !

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:05

Retetegg ma bucur ca iti place

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:06

Teo...pentru ca esti un pestic scump...ai o portie dedicata cu mult sos si mie imi place mult

kamy 1

11.01.2011, 22:08

in afara de pangasius si cod mai rar si bineanteles ,file ,nu prea mananc peste iar cu somonul am avut o data o experienta nasoala....toata lumea zicea ca-i super bun,ca omega3 etc....ma duc la kaufland si cumpar 4"potcoave"de somon...am zis ca-l fac gratar...erau uc maaari si si f scump..il pun pe gratarul de aragaz si incepe sa-mi puta a peste ff tare-n casa si sa curga grasime din el de nu se mai oprea....vreau sa spun ca deabea l-am intors. ..s-a adunat in tava de 2 degete grasime ,mai sa dea pe afara si tot era f gras...noi nu am mancat da nici pisica...de atunci nu am mai cumparat

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:12

kamy...imi pare rau ca ai trecut prin experiente neplacute...eu il fac ori afara pe gratarul din gradina si am una bucata sot specialist in gratar delicios de peste...ori asa cum e in reteta la cuptor in tava , ori pe pat de sare( intra la tava de cuptor 1 kg sare)...si in acest fel tot ce se scurge ramane pe sare...si crede-ma e fantastik de bun( chiar daca miroase putin in casa( imagineaza-ti ca nu am usa la bucatarie si totusi nu se simte asa tare...poti sa probezi asa cum ti-am sugerat...pupicei

La Ancuta 1

11.01.2011, 22:13

ce bunatate ai facut. Nu refuz pestele niciodata

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:17

Ma bucur Ancuta ca iti place

kamy 1

11.01.2011, 22:26

ruxy...cred ca era de ala de crescatorie....ingrasat cu forta...ceva a fost..poate mai incerc

LUK 1

11.01.2011, 22:43

super reteta

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:46

Da Kamy se poate ...nu stiu ce sa zic...dar mai probeaza...e un peste deosebit
Luk...e chiar grozav

Ligia Bxl 1

12.01.2011, 00:55

ohhh doamne cad pe jos cat de bine arata frumoaso

MotanLaOale 1

12.01.2011, 09:42

pesteeeee bun bun

RuxyRux 1

12.01.2011, 09:47

Ligiuta sa nu cazi...te rog

divainbucatarie 1

12.01.2011, 09:47

RuxyRux 1

12.01.2011, 09:48

Motan...multam fain

luminita20_2006 1

12.01.2011, 14:45

mmm daca e peste atunci deja e bun...imi place reteta o sa o incerc si eu

RuxyRux 1

12.01.2011, 14:48

Ma bucur Luminita...este extraordinar de bun

Cris2711 1

12.01.2011, 18:04

arata grozav de gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de somon