Cosulete de parmezan

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2009 | 12990 vizualizari

COMENTARII (12)

Bunica 1

23.09.2009, 14:24

Mai, mai , mai ! Cred ca umplute cu salata de ciuperci cu piept de pui sunt deosebite (dupa gustul meu).Miha, ar trebui sa deschizi un curs de inventivitate culinara.

Miha 1

23.09.2009, 14:25

Miha 1

26.09.2009, 21:46

Nu stiam ca se pot face si fursecuri din parmezan. Ne dai si noua reteta Cristofor?

ionix 1

30.09.2009, 10:23

offff, arata super tare... mi-ar placea sa-ncerc sa fac si eu... cand ai musafiri sunt perfecte

Miha 1

30.09.2009, 11:34

Sunt foarte usor de facut si de efect. Se pot face si mai mici,pe fundul unui pahar de exemplu.Ma gandesc ca ar arata mult mai bine pe platoul cu aperitive.

ionix 1

30.09.2009, 11:53

ahhhhhhhh chiar ca... super tare... o sa incerc cu siguranta... vai ce foame-mi este

Oana 1

01.10.2009, 12:35

Ce frumoase sunt! Chiar ca facute mai mici sunt mai de efect . Nu merge cu parmezan din ala la plic, razuit deja?

Miha 1

01.10.2009, 13:31

Ba e bun si ala. Parmezan sa fie. Si daca e gata razuit cu atat mai bine.

Miha 1

03.10.2009, 10:56

Din cascaval n-am incercat,dar voi incerca. Parmezanul nu prea-mi place.

elena1988 1

04.03.2011, 09:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto