Costita picanta marinata in cidru - cu cartofi - la cuptor

de mihaelar63 in Porc, 18 Mar 2016 | 2762 vizualizari

COMENTARII (16)

Merisor 1

18.03.2016, 06:18

Daca e picanta e pe gustul meu, cu toate ca nu prea am voie picant, nu ma pot abtine.

Tabita _ 1

18.03.2016, 06:52

MotanLaOale 1

18.03.2016, 08:33

buna buna

mihasara 1

18.03.2016, 08:48

Adrian2016 1

18.03.2016, 08:59

diaconta 1

18.03.2016, 09:32

Ce nebunie o fi fost acolo

Geanina87 1

18.03.2016, 09:43

Moni_alex 1

18.03.2016, 10:04

Buna, buna!

- Andreea - 1

18.03.2016, 17:16

Gherca Daniela 1

18.03.2016, 18:52

Rocsi 1

19.03.2016, 19:59

Eu iau din cartofi ca sigur au un super gust

mihaelar63 1

21.03.2016, 14:53

Rocsi si carnita nu ? :S

mihaelar63 1

21.03.2016, 23:09

Daniela

mihaelar63 1

21.03.2016, 23:09

Da, Dia a fost

mihaelar63 1

21.03.2016, 23:10

Merisor merita sa gusti , o faci doar foarte usor picanta si gusti doar rar

mihaelar63 1

21.03.2016, 23:11

Motan

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la cuptor