Coronita de miel umpluta cu drob

de Sidy in Oaie, 5 Iun 2010 | 11798 vizualizari

COMENTARII (9)

Ina 1

05.06.2010, 07:56

prima, deci e a mea!

Ina 1

05.06.2010, 07:56

'neata buna, Sidy!!

Ina 1

05.06.2010, 07:58

am pus di furci, desi coastele alea-mi plac sa le pap cu mana. Mor dupa miel si acum mai am in congelator, ca am avut 3

gaby_duceag 1

05.06.2010, 08:10

ce minunatie ai facut tu aici!

madi_marin 1

05.06.2010, 08:42

ce bunatate.... pun si eu furculitele, dar sigur mananc cu mana daca imi dai o bucatica.....

Sidy 1

05.06.2010, 08:47

Cu mana fetelor ca asa e bun !!! Sa te ligi pe degete apoi...
Dar repede, repede ca se trezeste lumea si nu se cade sa ne vada cum papam...
Ma omoara papagalul asta Gaby vezi ca nu l-ai fript destul....

miremirc 1

19.03.2011, 09:35

Sidy , te-am gasit in revista Click Pofta buna nr.3(26)/martie 2011 cu aceasta reteta

Sidy 1

10.04.2011, 07:53

Miremic asa este...acum au publicat-o....deci e proaspata !!!

Panacris 1

01.04.2021, 18:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Miel umplut