Cornuri infoiate

de ionela2682 in Dulciuri, 15 Mai 2011 | 4812 vizualizari

COMENTARII (33)

Rocsi 1

15.05.2011, 21:47

am vazut o reteta asemanatoare in cartea de aperitive ce a aparut vineri cu ziarul adevarul..acolo scria sa o intinzi si impaturesti de vreo 5-6 ori si de fiecare data sa o tii la rece..oricum arata tare bine cornurile

LUK 1

15.05.2011, 22:33

super

Lau 1

16.05.2011, 08:18

bunee

divainbucatarie 1

16.05.2011, 09:03

ionela2682 1

16.05.2011, 09:36

MotanLaOale 1

16.05.2011, 09:46

lilik 1

16.05.2011, 15:12

super

ionela2682 1

16.05.2011, 15:26

Mersi fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]