Cornuri cu nucă și pastă de măceșe

de Panacris in Dulciuri, 20 Iun 2014 | 7882 vizualizari

COMENTARII (36)

gaby_duceag 1

20.06.2014, 19:43

de fapt n-ai priceput nimic odata ce am adus o remarca argumentata de 3 puncte si totusi ai continuat discutia....
retine ca nu vin niciodata cu o critica fara a argumenta
cand nu am "dovezi"tac din gura

babi5 1

20.06.2014, 19:45

Panacris dar de la Babi de ce nu ai savurat? bune oricum nu am mai mincat pasta de macies de cind eram copil munca mea era sa trec prin sita macesile fierte

MOKUSKA 1

20.06.2014, 19:50

30 min la cald cu galbenus,30 la rece cu albus

MotanLaOale 1

20.06.2014, 19:56

mamaieelena 1

20.06.2014, 19:59

Panacris 1

20.06.2014, 20:50

Babi drag, dacă menționam că m-am inspirat, nu îmi mai luam papara de la Gaby

tanyapatap 1

20.06.2014, 21:38

Rocsi 1

20.06.2014, 21:39

Grozav de bune

reisnaor_2006 1

21.06.2014, 12:06

Micutza Luana 1

21.06.2014, 13:01

super bune

Panacris 1

22.06.2014, 18:23

Mulțumesc Bucătărași pentru aprecieri, deasemenea pentru critici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cornuri de Bratislava