Cordon bleu

de La Ancuta in Porc, 23 Mar 2012 | 12175 vizualizari

COMENTARII (27)

iry-gabriela 1

23.03.2012, 15:57

sunt foarte bune

diaconta 1

23.03.2012, 16:06

bine ca si io's pe fuga,asa ca vin sa mananc la tine

Bya Ralu 1

23.03.2012, 16:27

f bun

deyutzky 1

23.03.2012, 16:50

imi place

mirela0911 1

23.03.2012, 17:23

As servi dar maine!

irena 1

23.03.2012, 17:29

Delicios !

La Ancuta 1

23.03.2012, 17:35

Asa este Iri

La Ancuta 1

23.03.2012, 17:36

Multumesc Gurita

La Ancuta 1

23.03.2012, 17:36

Mirela iti pastrez pentru maine

La Ancuta 1

23.03.2012, 17:36

Deyu, Irena multumesc

La Ancuta 1

23.03.2012, 17:38

Dia, in fuga treci si pe la Miha si adu cornurile

diaconta 1

23.03.2012, 17:48

pai a zis ca nu mai are

MotanLaOale 1

23.03.2012, 17:51

bun bun

La Ancuta 1

23.03.2012, 18:04

Daca-i bati la usa, nu te lasa ea sa pleci cu mana goala

VERONICA2607 1

23.03.2012, 18:32

bun

Ina 1

23.03.2012, 19:02

Chiar n-am facut de multa vreme...

Rocsi 1

23.03.2012, 19:02

Yamiiiii ce mult imi place!!

ionela2682 1

23.03.2012, 19:13

bun ,bun ..tare bun!

Sim0na 1

23.03.2012, 19:46

Ieri am facut si eu, dar din piept de pui. Foarte bune sunt si din porc.

Lau 1

23.03.2012, 20:11

imi place

Ubulika 1

23.03.2012, 20:33

mamaieelena 1

23.03.2012, 20:37

diana_k 1

23.03.2012, 21:35

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 16:06

bun,bun

La Ancuta 1

28.03.2012, 13:58

Va multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu