Conserva de salata de vinete

de laura_n in Conserve, 27 Iul 2015 | 37002 vizualizari

COMENTARII (23)

Gicuta 1

27.07.2015, 10:33

Cris2711 1

27.07.2015, 10:35

Bune la iarna,harnicutza cum te stiu

Constelatialeu 1

27.07.2015, 10:37

Interesant,am sa incerc si eu,ca nici mie nu-mi place gustul dupa decongelare.

anca_rm 1

27.07.2015, 10:49

ce interesanta reteta ta

daniastefania 1

27.07.2015, 10:54

Foarte interesanta reteta. Sigur am sa o incerc!

-Licurici- 1

27.07.2015, 10:55

Eu am doar la congelator, dar o sa incerc si asa

Gherca Daniela 1

27.07.2015, 11:01

super faina reteta!

Bucataras Monica 1

27.07.2015, 11:12

interesanta reteta si eu am pus dar fara ceapa

Bunica 1

27.07.2015, 11:22

Vinetele lunguiețe ,pană de corb cum le spun grădinarii,mi se par cele mai bune.Cele mai rotunjite au mai multă pulpă.În timpuri apuse așa le păstram,dar fără ceapă!

Bunica 1

27.07.2015, 11:22

Vinetele lunguiețe ,pană de corb cum le spun grădinarii,mi se par cele mai bune.Cele mai rotunjite au mai multă pulpă.În timpuri apuse așa le păstram,dar fără ceapă!

reisnaor_2006 1

27.07.2015, 11:25

buna reteta asta

MotanLaOale 1

27.07.2015, 11:31

miki_a 1

27.07.2015, 12:49

Da, asa le pastrez si eu!

laura_n 1

27.07.2015, 13:53

multumesc mult! sper sa va fie de ajutor si sa va placa!
Buni, eu am cam dat rateu cu cele lungi, cel putin dupa ce le coceam, ramaneau trei fire ...la propriu ))

Merisor 1

27.07.2015, 14:20

Multumesc de pont, Laurici drag!
Am sa fac si eu asa, ca oricum nu prea mai am loc in congelator

laura_n 1

27.07.2015, 15:03

Merisor, in weekend am fost la tara, la "mosia" lui Teo si acolo m-am desfasurat. Planuiesc si niste salata de ardei copti

Bya Ralu 1

27.07.2015, 16:50

buna idee

Rocsi 1

27.07.2015, 22:02

Super tare ideea ta

- Andreea - 1

28.07.2015, 11:53

Anul acesta voi incerca si eu reteta ta

mihaelar63 1

28.07.2015, 13:26

De secole nu am mai pus asa

DIANA B 1

14.07.2016, 09:00

Eu tot ce-am pus in ultimii ani pe baza de ulei , spre primavara avea un gust nu tocmai placut ... acum 35 de ani pana si uleiul era ulei

dantes 1

28.08.2016, 08:32

Trebuie sa incerc si eu

Rahela Velicu 1

28.08.2016, 12:05

de incercat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete pentru iarna (reteta Motan)