Conserva de peste in ulei

de MIUTA in Conserve, 6 Aug 2011 | 114887 vizualizari

COMENTARII (16)

deyutzky 1

06.08.2011, 23:00

un borcanel vreau si eu

alinutzika 1

06.08.2011, 23:19

tare buna

adry88 1

07.08.2011, 10:05

Rocsi 1

07.08.2011, 11:14

facea si mama cu ceva ani in urma..acum nu se mai mananca

Cris2711 1

07.08.2011, 13:53

Wow Miuta m-ai cucerit

Lau 1

07.08.2011, 14:32

vreau si eu un borcanel

MotanLaOale 1

08.08.2011, 09:00

bun bun

DIANA B 1

08.08.2011, 10:08

Miuta , te-ai intrecut pe tine ... sa faci si conserva de pesteee ... la asa ceva nu m-as fi gandit

divainbucatarie 1

08.08.2011, 10:16

Super idee! Felicitari!

mena29 1

08.08.2011, 12:57

Harnicuto!

ionela2682 1

08.08.2011, 14:51

Bunica 1

09.08.2011, 14:20

Furnicuto !

aciba25 1

12.08.2011, 20:21

Imi place pestele si aceasta retete este interesanta....si banuiesc delicioasa.O voi pregati

Bucataras Medi 1

13.08.2011, 07:16

dau o fuga pana la tine sa-mi dai si mie un borcanel...................

gaby_duceag 1

26.07.2014, 11:37

se macereaza oasele?

MIUTA 1

26.07.2014, 22:10

Da Gaby!E foarte gustoasa!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu ciuperci dietetica