Cofferula

de divainbucatarie in Prajituri, 29 Oct 2010 | 12313 vizualizari

COMENTARII (12)

Miha 1

29.10.2010, 17:59

wauuu...ce faina e!
Foile sunt de cumparat?

diaconta 1

29.10.2010, 18:21

excelenta

giuliana 1

29.10.2010, 18:44

super vreau si eu o portie 5 furci

Rocsi 1

29.10.2010, 19:43

eu nu prea am inteles reteta..ingredientele sunt doar pentru crema?si foile?oricum arata super bine

mena29 1

29.10.2010, 20:48

frumoasa prajitura ta

divainbucatarie 1

29.10.2010, 22:32

Foile sunt cumparate..., voi trece la ingrediente!

divainbucatarie 1

29.10.2010, 22:35

Multumesc pentru aprecieri si pentru atentionarea asupra foilor de prajitura.

maria_claudia 1

30.10.2010, 15:43

luminita20_2006 1

30.10.2010, 17:05

daca e cu mascarpone deja e o nebunie de prajiturica

Corinuta 1

30.10.2010, 18:35

placeee si cum arata si cum o cheama

Pasiune pentru bucatarie 1

30.10.2010, 19:50

super prajitura,dar eu o prefer cu foi facute in casa,aste cumparate nu imi plac deloc

divainbucatarie 1

01.11.2010, 16:04

M ultumesc tuturor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere cafea si stafide