Ciuperci umplute

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 11 Ian 2013 | 4219 vizualizari

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

11.01.2013, 00:17

delicioase

Doralinda 1

11.01.2013, 00:17

Andreea, pai nu ziceai ca merg la somnic?!

mihaelar63 1

11.01.2013, 00:17

Prima!!!

mihaelar63 1

11.01.2013, 00:18

Upss , pana am scris ...

- Andreea - 1

11.01.2013, 00:19

asa mi se intimpla si mie Mihaela...

- Andreea - 1

11.01.2013, 00:19

Dora asa credeam si eu.dar copii astia nu ar adormi si ei singuri... ...

ANNA_46 1

11.01.2013, 05:23

Ce bunatate, foarte apetisant arata

MotanLaOale 1

11.01.2013, 08:27

diaconta 1

11.01.2013, 08:43

imi plac ciupercile

alba_zori 1

11.01.2013, 08:44

mmmmm ce pofta mi-ai facut,foarte bune si faine,una si la mine

ss_supersoacra 1

11.01.2013, 10:28

Da sunt foarte bune si nu aruncam coditele. Si eu fac asa.

adry88 1

11.01.2013, 11:02

bune

Rocsi 1

11.01.2013, 12:36

Lau 1

11.01.2013, 13:04

bune

laura_n 1

11.01.2013, 14:18

excelente!

mamaieelena 1

11.01.2013, 19:18

buneeee

Sim0na 1

12.01.2013, 12:13

buneee

love_cherry 1

12.01.2013, 16:07

super bune

- Andreea - 1

12.01.2013, 18:10

delia64 1

12.01.2013, 19:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la tigaie cu branzeturi