Ciuperci umplute

de Irina in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2009 | 13182 vizualizari

COMENTARII (3)

Adi 1

20.06.2009, 07:46

tocmai am vrut sa postez reteta dar am cautat inainte. Intra-devar cel mai gustos si rapid mod de a prepara ciupercile. Metoda mea: le spal, le indepartez coaja, le rup si le toc coditele. Le amestec cu patrunjel, cu sare/piper, un pic de ulei de masline si le pun egal in fiecare ciuperca. In tava pun un pic de apa (putin) si un pic de ulei, asez uniform ciupercile si le tin la cuptor in jur de..1 ora, bineinteles ma asigur inainte sa fie patrunse (coapte). Merge la friptura mai ceva ca vinul sau mancate ca atare reci. Daca ar stii toti ce gustoase sunt, ar creste pretul la kg de ciuperci

Bucataras 1

20.06.2009, 08:26

Salut, Adi. Poti posta reteta. Pe bucataras.ro iti faci propria ta pagina electronica de retete unde publici retete facute de tine, iti selectezi retete facute de altii in rubrica favorite ... vezi ca am pus la mkine salata ta de fasole, dar cind o sa-ti faci pagina am sa sterg reteta de la mine

elena1988 1

03.02.2011, 09:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]