Ciulama de curcan cu mamaliguta (Zepter)

de Sidy in Curcan, 22 Dec 2012 | 14374 vizualizari

COMENTARII (18)

andreea_angelo 1

22.12.2012, 07:55

Aurelia 07_07 1

22.12.2012, 07:58

jolygina 1

22.12.2012, 09:15

delicioasa

MotanLaOale 1

22.12.2012, 10:10

Bya Ralu 1

22.12.2012, 10:28

bun bun

diana_k 1

22.12.2012, 11:35

mm...foarte buna

Bunica 1

22.12.2012, 12:37

Buni Sidy caredeam cate dai mai incolo,dar tu ai facut ciulama

Cris2711 1

22.12.2012, 15:09

imi imaginez cat de buna este,arata minunat

mena29 1

22.12.2012, 15:40

Ce puiut frumos ai la avatar! Sa-ti traiasca nepotelul!Despre ciulama ce sa zic,excelenta!

adry88 1

22.12.2012, 16:24

tare bun

laura_n 1

22.12.2012, 16:29

o bunatate!

Sim0na 1

22.12.2012, 20:04

tare mult imi place si mie..

Rocsi 1

23.12.2012, 12:54

Vin la tine la masa

Lau 1

23.12.2012, 19:40

diaconta 1

24.12.2012, 23:37

Muraturi!!!!!!!!!!!!!!! e chiar de prost gust reclama asta pe toate paginile,mai ales in seara asta

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 11:06

Pfff, ce poftă am...

Tabita _ 1

18.03.2013, 13:28

F buna, o voi face si eu.

babi5 1

10.06.2013, 13:37

bunaaaaaa si prezentarea de nota 10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi, curcan si ciuperci